DJ Ede | DJ huren in Ede

DJ Ede | DJ huren in Ede

Allround DJ huren in Ede

Op zoek naar een betrouwbare allround DJ in Ede? Graag help ik u.

Full-time werk ik als DJ om de muziek te verzorgen op bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Op dit soort feesten is vaak een gemêleerd publiek aanwezig, dus dat vraagt ook om gevarieerde muziek. En hiervoor kunt u mij als allround DJ inhuren.

Uw feest kan ik voorzien van de juiste muziek. Dat kan van een rustig achtergrondmuziekje tot aan de beste hits om de dansvloer te vullen (en vol te houden).

Benieuwd wat ik voor uw feest in Ede kan betekenen? Lees dan gauw verder.

Bruiloft DJ in Ede

Als jullie een bruiloft DJ in Ede zoeken hebben jullie een ervaren bruiloft DJ gevonden. Zo'n 90% van mijn boekingen zijn huwelijksfeesten. Die ervaring betekent:

  • Bewustzijn van de verantwoordelijkheid van een huwelijksfeest
  • Goed afstemmen met jullie, de locatie en de ceremoniemeester
  • Jullie het gevoel kunnen geven dat het feest in goede handen is
  • Persoonlijk contact en adequaat reageren op email en telefoon

Graag spreek ik een keertje met jullie af voor een kennismaking. Dan kunnen we onder het genot van een lekker kopje koffie, de wensen voor het huwelijksfeest met elkaar doornemen.


Lees ook deze tips voor een geslaagd huwelijksfeest:  Tips voor bruiloft met DJ

Dichtbij Ede

In principe verzorg ik feesten ik door heel Nederland, maar het is wel verstandig om een DJ te kiezen die dichtbij woont. De meederheid van de feesten verzorg ik in de provincies Gelderland, Utrecht en Overijssel. Op dit onderstaande kaartje ziet u dat ik dichtbij Ede woon, het is voor mij ongeveer 30 minuten rijden.

DJ Bruiloft Muziek Ede

Omdat Ede voor mij goed te bereizen is, verzorg ik geregeld feesten in deze plaats.

Muziek voor het publiek

Bent u wel eens op feest geweest waarbij de DJ precies de juiste platen draaide? En goed kon aanvoelen wat het publiek wilde horen? Selectie van muziek is heel belangrijk. Daarom kies ik zorgvuldig muziek uit die passen bij uw wensen, de sfeer en uw gasten.

dj ede dj huren in ede

Naast de lekkerste dansmuziek, beschik ik over betrouwbare apparatuur voor groepen tot circa 150 personen. Een rijk en helder geluid in combinatie met een mooie lichtshow dragen bij aan de beleving van het feest.

Hoe ik uw gasten op de dansvloer krijg?  Muziek om op te dansen

Feestlocatie in Ede

In de omgeving van Ede zijn veel feestlocaties te vinden. Ik heb een kleine selectie gemaakt van feestlocaties in Ede waar ik onder andere bekend ben:

DJ Agano op uw feest in Ede

Ik ben benieuwd naar uw feest in Ede en kom daarom graag met u in contact.Maar ik kan ook me voorstellen dat u mij eerst even ietsje beter wilt leren kennen. Kijk daarom gerust nog even rond op mijn website of Facebookpagina voor meer informatie, foto's en tips.

Hier kunt u:  Referenties lezen en hoe ik uw feest organiseer:  Mijn werkwijze

Referenties

René (a.k.a. DJ Agano) is een fantastische DJ

Hij is de onzichtbare kracht die voor joú draait, niet voor zichzelf. Maar let daarbij wel op dat de dansvloer continu lekker gevuld blijft!

Beoordeling: goede bruiloft dj


Bedankt voor je geweldige aandeel in ons trouwfeest

Tijdens het eerste gesprek kregen we direct al het juiste gevoel bij hem! Hij kreeg iedereen op de dansvloer en we ontvingen complimenten van jong tot oud over de DJ.

Beoordeling: goede bruiloft dj

 

Lees meer referenties