DJ Kampen | DJ huren in Kampen

DJ Kampen | DJ huren in Kampen

Allround DJ huren in Kampen

Zoekt u een goede en betrouwbare allround DJ in Kampen? Dan help ik u graag.

Het is mijn beroep om de muziek te verzorgen op bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Dit zijn feesten met een gemengd publiek dat om gevarieerde muziek vraagt. En daarvoor kunt u mij als allround DJ huren.

Op uw feest zorg ik ervoor dat de juiste muziek wordt gedraaid. Van een funky achtergrondmuziekje tot aan het vullen en volhouden van de dansvloer. Oog voor het publiek, de sfeer en uw wensen.

Benieuwd wat ik voor uw feest in Kampen kan betekenen? Lees dan gauw verder.

Bruiloft DJ in Kampen

Zijn jullie op zoek naar een bruiloft DJ in Kampen? Dan hebben jullie een ervaren bruiloft DJ gevonden, want ongeveer 90% van mijn boekingen zijn huwelijksfeesten. Wat betekent die ervaring?

  • Bewustzijn van de verantwoordelijkheid van een huwelijksfeest
  • Goed afstemmen met jullie, de locatie en de ceremoniemeester
  • Jullie het gevoel kunnen geven dat het feest in goede handen is
  • Persoonlijk contact en adequaat reageren op email en telefoon

Graag spreek ik een keertje met jullie af voor een kennismaking. Dan kunnen we onder het genot van een lekker kopje koffie, de wensen voor het huwelijksfeest met elkaar doornemen.


Lees ook deze tips voor een geslaagd huwelijksfeest:  Tips voor bruiloft met DJ

Dichtbij Kampen

Het is verstandig om een DJ te kiezen die niet al te ver weg woont. In principe verzorg ik feesten ik door heel Nederland, maar de meeste aanvragen komen uit de provincies Gelderland, Utrecht en Overijssel. Op dit onderstaande kaartje ziet u dat ik dichtbij Kampen woon, het is voor mij ongeveer 35 minuten rijden.

DJ Bruiloft Muziek Kampen

Kampen is voor mij zeer goed te bereizen en daarom is het een plaats waar ik geregeld feesten verzorg.

Muziek voor het publiek

Bent u wel eens op feest geweest waarbij de DJ precies de juiste platen draaide? En goed kon aanvoelen wat het publiek wilde horen? Selectie van muziek is heel belangrijk. Daarom kies ik zorgvuldig muziek uit die passen bij uw wensen, de sfeer en uw gasten.

dj kampen dj huren in kampen

Naast de lekkerste dansmuziek, beschik ik over betrouwbare apparatuur voor groepen tot circa 200 personen. Een rijk en helder geluid in combinatie met een mooie lichtshow dragen bij aan de beleving van het feest.

Hoe de muziek uw gasten op de dansvloer houdt?  Muziek om op te dansen

Feestlocatie in Kampen

Er zijn veel websites die u kunnen helpen met het vinden van uw perfecte feestlocatie. Hieronder staat een selectie van feestlocaties in regio Kampen.

DJ Agano op uw feest in Kampen

Ik ben benieuwd naar uw feest in Kampen en kom daarom graag met u in contact. Maar ik kan ook me voorstellen dat u mij eerst even ietsje beter wilt leren kennen. Kijk daarom gerust nog even rond op mijn website of Facebookpagina voor meer informatie, foto's en tips.

Hier kunt u:  Referenties lezen en hoe ik uw feest organiseer:  Mijn werkwijze

Referenties

René (a.k.a. DJ Agano) is een fantastische DJ

Hij is de onzichtbare kracht die voor joú draait, niet voor zichzelf. Maar let daarbij wel op dat de dansvloer continu lekker gevuld blijft!

Beoordeling: goede bruiloft dj


Bedankt voor je geweldige aandeel in ons trouwfeest

Tijdens het eerste gesprek kregen we direct al het juiste gevoel bij hem! Hij kreeg iedereen op de dansvloer en we ontvingen complimenten van jong tot oud over de DJ.

Beoordeling: goede bruiloft dj

 

Lees meer referenties