DJ Nijmegen | DJ huren in Nijmegen

DJ Nijmegen | DJ huren in Nijmegen

Allround DJ huren in Nijmegen

Zoekt u een veelzijdige DJ in Nijmegen die kan inspelen op het publiek?

Mijn beroep is het verzorgen van huwelijksfeesten, verjaardagsfeesten en bedrijfsfeesten. Dit soort feesten vragen om een DJ die gevarieerd kan draaien en het publiek kan aanvoelen. Hiervoor kunt u mij huren.

Op uw feest zorg ik ervoor dat de juiste muziek wordt gedraaid. Van een funky achtergrondmuziekje tot aan het vullen en volhouden van de dansvloer. Oog voor het publiek, de sfeer en uw wensen.

Benieuwd wat ik voor uw feest in Nijmegen kan betekenen? Lees dan gauw verder.

Bruiloft DJ in Nijmegen

In Nijmegen ben ik regelmatig als bruiloft DJ te vinden. Ik heb veel ervaring opgedaan op allerlei soorten bruiloften, want zo'n 90% van mijn boekingen bestaat uit huwelijksfeesten. Concreet betekent mijn ervaring:

  • Bewustzijn van de verantwoordelijkheid van een huwelijksfeest
  • Goed afstemmen met jullie, de locatie en de ceremoniemeester
  • Jullie het gevoel kunnen geven dat het feest in goede handen is
  • Persoonlijk contact en adequaat reageren op email en telefoon

Graag spreek ik een keertje met jullie af voor een kennismaking. Dan kunnen we onder het genot van een lekker kopje koffie, de wensen voor het huwelijksfeest met elkaar doornemen.


Lees ook deze tips voor een geslaagd huwelijksfeest:  Tips voor bruiloft met DJ

Dichtbij Nijmegen

In principe kan ik door heel Nederland feesten verzorgen, maar de meeste aanvragen ontvang ik uit Gelderland, Utrecht en Overijssel. Het is verstandig om een DJ te kiezen die dichtbij Nijmegen woont. Voor mij is het ongeveer 45 minuten rijden.

DJ Bruiloft Muziek Nijmegen

Geregeld verzorg ik hier feesten want qua reistijd is Nijmegen is voor mij zeer goed te bereizen.

Muziek voor het publiek

Bent u wel eens op feest geweest waarbij de DJ precies de juiste platen draaide? En goed kon aanvoelen wat het publiek wilde horen? Selectie van muziek is heel belangrijk. Daarom kies ik zorgvuldig muziek uit die passen bij uw wensen, de sfeer en uw gasten.

dj nijmegen dj huren in nijmegen

Naast de lekkerste dansmuziek, beschik ik over betrouwbare apparatuur voor groepen tot circa 200 personen. Een rijk en helder geluid in combinatie met een mooie lichtshow dragen bij aan de beleving van het feest.

Hoe ik uw gasten op de dansvloer krijg? Muziek om op te dansen

Feestlocatie in Nijmegen

Er zijn veel websites die u kunnen helpen met het vinden van uw perfecte feestlocatie. Hieronder staat een selectie van feestlocaties in regio Nijmegen.

DJ Agano op uw feest in Nijmegen

Ik ben benieuwd naar uw feest in Nijmegen en kom daarom graag met u in contact. Maar ik kan ook me voorstellen dat u mij eerst even ietsje beter wilt leren kennen. Kijk daarom gerust nog even rond op mijn website of Facebookpagina voor meer informatie, foto's en tips.

Hier kunt u:  Referenties lezen en hoe ik uw feest organiseer:  Mijn werkwijze

Referenties

René (a.k.a. DJ Agano) is een fantastische DJ

Hij is de onzichtbare kracht die voor joú draait, niet voor zichzelf. Maar let daarbij wel op dat de dansvloer continu lekker gevuld blijft!

Beoordeling: goede bruiloft dj


Bedankt voor je geweldige aandeel in ons trouwfeest

Tijdens het eerste gesprek kregen we direct al het juiste gevoel bij hem! Hij kreeg iedereen op de dansvloer en we ontvingen complimenten van jong tot oud over de DJ.

Beoordeling: goede bruiloft dj

 

Lees meer referenties