Werkwijze

Werkwijze

Hoe organiseren we een goed feest?

Bent u wel eens op een feest of evenement geweest met een heerlijke sfeer? Waar de dansvloer vol staat met gezellige mensen? Dat is wat ik realiseer met mijn bedrijf DJ Agano.

dj agano werkwijze

Graag help ik u met het organiseren van een goed feest waar iedereen een mooie herinnering aan over houdt. Uw tevredenheid vind ik belangrijk en die waarborg ik door onderstaande werkwijze.

1. Goede voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk, want op de dag van het feest moet alles goed gaan.

Daarom bespreken we vooraf allerlei details over het verloop van het feest. Alle afspraken worden keurig vastgelegd en per email opgestuurd. Dit vormt voor u ook een handig overzicht van het feest.

2. Draaien voor het publiek

Draaien voor het publiek klinkt misschien gemakkelijk, maar dat is het niet. Elk publiek heeft namelijk een andere formule nodig voor een geslaagd feest.

Zeker als DJ is het belangrijk om die formule te kunnen vinden en draaien. Dat doe ik door:

  • In de voorbespreking de juiste vragen te stellen.
  • Goed te observeren en de sfeer aan te voelen.
  • Te luisteren naar de gasten en hun verzoeknummers.

Want voor een geslaagd feest, zijn deze drie dingen van belang: een gastvrije locatie, enthousiaste gasten en een DJ die voor het publiek draait.

3. Kwaliteit en zekerheid

U kunt uitgaan van een uitstekende kwaliteit. Dit uit zich in:

  • Het nakomen van afspraken.
  • Een vriendelijke service.werkwijze waanzinnig feest evenement
  • Goede selectie van muziek.
  • Kwalitatief hoogstaande apparatuur.

Tevens garandeer ik dat alles ruim op tijd is opgebouwd.

4. Back-up bij ziekte

Grote zorgen als ik ziek ben? Nee, niet voor u, want als ik ziek ben heb ik een back-up.

In de afgelopen 9,5 jaar ben ik nog niet zodanig ziek geweest dat ik niet kon draaien. Maar reeël gezien zou dit eens kunnen gebeuren en dan is het natuurlijk vervelend als u met de gebakken peren zit. Daarom heb ik een back-up plan bij ziekte. The show must go on.

5. Overige risico's

Mijn doel is dat uw feest uitstekend wordt georganiseerd en uitgevoerd. Alle mogelijke risico's die dit doel kunnen belemmeren heb ik geïnventariseerd in een risicoplan. Voor elke bedreiging heb ik nagedacht over een oplossing. Denk hierbij aan back-ups van administratie en muziek, een gereedschaptoolkit, reservebekabeling en zelfs een paracetamolletje. Ik ben afgestudeerd op Technische Bedrijfskunde, dus ik heb ook de achterkant van m'n organisatie ingedekt.

6. Afstemmen met locatie

Ik ben op ruim 130 feestlocaties geweest waaronder kastelen, hoeves, boten, tuinen, villa's, restaurants en partycentra. Ik ben op praktisch alles voorbereid dus échte verrassingen kom ik zelden meer tegen. Bij locaties die ik nog niet ken, zal ik alles van tevoren goed afstemmen met de locatie.

Meestal bel ik met de feestlocatie maar als ik in de buurt ben, rijd ik er gewoon eventjes langs. Dan check ik alle locatiespecifieke omstandigheden (zoals parkeren, uitladen, stroomvoorziening etc). Doordat ik deze zaken zelfstandig van tevoren afstem, hoeft u zich ook daarover geen zorgen te maken.

Muzikale werkwijze

Wat voor stijlen muziek draai ik? En hoe ga ik met verzoeknummers van gasten om?

Natuurlijk ook van belang:  Muzikale werkwijze

Bel mij op

dj agano allround dj bruiloft dj

Luisteren

dj agano soundcloud
dj agano mixcloud
dj agano twitter

dj agano linkedin
dj agano facebook

Pak een visitekaartje

visitekaartje-dj-agano

ThePerfectWedding

DJ Agano